Bold Type management

Leverer innhold til arrangementer med unge stemmer

Er du en arrangør, bedrift, hotell eller en konferanse på Sørlandet som trenger foredragsholder,
konferansier, underholdere eller tips til å lage et godt arrangement?

Da må du kontakte BOLD TYPE management som har kontor på Bølgen bærekraftsenter. Gründer og daglig leder Emma Lunden starter høsten 2022 bedriften BOLD TYPE management.

BOLD TYPE management lansert 1. mars!

1. mars 2023 ble firmaet lansert med ytterligere to ansatte, kommunikasjonsansvarlig Camilla Olsen Lindestad og forretningsutvikler Klara Elizabeth Ruud, og 12 unge innholdsleverandører.

Emma mener BOLD TYPE med å levere unge stemmer kan løfte et arrangement ytterligere og bidra med markedsføring og gode tips.

- Vi ønsker å løfte opp på scenen unge talenter og stemmer som har en formidabel formidlingsevne, og samtidig kunne tilby arrangører unge og dyktige stemmer til arrangementer. Utfordringen er ofte at det er vanskelig å vite om og oppdage de unge, og vi vil bidra til å løfte disse blant de etablerte stemmene på scenen, sier en engasjert daglig leder Emma Lunden.

BOLD TYPE management leverer inspirasjon og innhold til arrangører

BOLD TYPE management har allerede flere kunder. Målgruppen for firmaet er arrangører, konferanser og bedrifter. Selskapet tilbyr foredrag, underholdning, eventer, konferansier og workshops.

BOLD TYPE management løfter unge stemmer

Målgruppen for selskapet er også talentfulle studenter og unge som ønsker å stå på en scene med underholdning eller foredrag. Her får unge stemmer også hjelp til forretningsutvikling og markedsføring som leverandør i BOLD TYPE management.

- Alle leverandører i BOLD TYPE management kvalitetssikres før de leverer på scenen. Her får de også støtte til å bli trygge i rollen og kunne levere med lidenskap og engasjement, forteller Emma, som selv har opplevd hvor viktig det er å få støtte som ung for å tørre å stå på en scene.

Emma er et fyrverkeri i seg selv, med mye erfaring i å stå på en scene, som konferansier og arrangør. Hun har blant annet jobbet med Bærekraftsfestivalen i Kristiansand med stort engasjement som har smittet. Nå lanserer hun BOLD TYPE management samtidig som hun tar en master i forretningsutvikling og økonomi på UiA.

 - I BOLD TYPE management skal vi ha det gøy på jobb for å kunne levere med engasjement og lidenskap. Det tror vi både våre unge stemmer og våre kunder vil merke og vil bidra til arrangementer som vil engasjere, sier Emma, som inviterer til å ta kontakt.

Tekst: Ragna Marie Henden