Lill-Mari Arnesen

La oss fortelle om vår dyktige administrasjonshelt, Lill-Mari. Hun er alltid klar til å håndtere oppgaver med et smil og en imponerende nøyaktighet. Lill-Mari er ikke bare hjelpsom og imøtekommende, hun er som en varm solstråle som sprer omsorg til alle rundt seg. Enten det gjelder våre medlemmer, kollegaer eller besøkende, er Lill-Mari parat for å hjelpe og sørger for at alle føler seg godt ivaretatt. Hun er den som får ting til å gli godt for alle på Bølgen bærekraftsenter, slik at det blir fart i arbeidet med grønn omstilling.

Hva ønsker du å få ut av å jobbe med bærekraft, Lill?

Jeg finner mye motivasjon i tanken på å bidra til at kloke mennesker kan samles for å finne langsiktige løsninger som virkelig skaper en bedre fremtid for våre barn. Det å kunne være en del av å skape inkluderende og bærekraftige samfunn, hvor våre barn kan vokse opp i friske omgivelser og leve gode liv, det er virkelig en drivkraft for meg.

Lill-Mari Bølgen Bærekraftsenter

Hva er det beste du har lært av å jobbe for Bølgen bærekraftsenter?

Jeg trives godt med kontorarbeid og tiden jeg har jobbet for Bølgen bærekraftsenter har gitt meg økt kompetanse på grønn økonomi og regnskap som teller, det synes jeg er ekstra fint!  

Kan du nevne en positiv innsats du har gjort for Bølgen bærekraft senter som har skapt en bedre hverdag for deg og dine kollegaer?

Av natur er jeg glad i struktur og trives med å finne gode løsninger som bidrar til å skape bedre flyt i våre daglige gjøremål. Det sparer oss for tid og ressurser og frigir mer tid til våre samfunnsnyttige prosjekter.

Bølgen Bærekraftsenter
Lill-Mari Arnesen

Kaffe ellet te? Tea, please! -Og melk!

Vinter eller sommer? Sommer på Sørrrlandet

Hund eller katt? Hund! Har hund selv og er nok litt over gjennomsnittet interessert i hund og hundetrening

Strand eller fjell? En strand på fjellet

Klassisk eller Rock? Det er ikke så nøye, så lenge det er catchy!

Lill-Mari Arnesen Bølgen Bærekraftsenter
Lill-Mari Arnesen Bølgen Bærekraftsenter
Lill-Mari Arnesen

Hva liker du å bruke din fritid på? 

Jeg har en malinois som jeg liker å trene litt lydighet og søk med. Det er egentlig ikke så nøye hva vi trener, så lenge det er gøy og får det til å glitre i øynene på hunden min! Å rusle rundt i skogen på tur i fint vær senker skuldrene og gir verdifullt påfyll, så det er også en form for hverdagslykke for meg.

Hva gjør Bølgen bærekraftsenter til et spesielt sted å jobbe?  

Det er alle menneskene som er en del av Bølgen, både medlemmene og de andre som jobber her. Det er et varmt og inkluderende miljø å være i, med stor takhøyde og mange, mange gode ideer for fremtiden.

Hvilke av Bølgens fremtidige prosjekter gleder du deg mest til?

Åh, det skjer mye spennende her hele tiden! Teamet og jeg ser virkelig fram til den videre satsingen på utslipp og ombruk i byggebransjen. Og til å se hvordan vi kan skape en mer bærekraftig og sirkulær tilnærming til bygging, med fokus på ombruk og resirkulering av materialer.

Et annet meningsfylt felt er Bølgens satsing innen sosialt entreprenørskap. Det føles både viktig og riktig å bidra til å støtte initiativer som ikke bare handler om økonomisk gevinst, men som også har en positiv innvirkning på samfunnet. Jeg tror at ved å kombinere disse to områdene kan vi skape enda større positiv innvirkning, både lokalt og globalt. Det er virkelig spennende tider vi går mot og vi på Bølgen er alltid glade for å få flere med på laget!

Bølgen Bærekraftsenter
Bølgen Bærekraftsenter